Hvorfor vælge Maglesøhus?

Maglesøhus tilbyder et trygt og harmonisk miljø

1. Specialiseret omsorg:

Hos Maglesøhus er vores primære fokus sårbare børn og unge. Vi har ekspertise i at tilbyde en tryg og støttende anbringelse til børn og unge med psykiske og udviklingsmæssige vanskeligheder.

2. Individuel tilgang:

Vi tilpasser vores indsats til det enkelte barn/unges behov. Vores personale arbejder tæt sammen med barnet/den unge for at sikre, at de får den rette støtte og vejledning.

3. Sikre omgivelser:

Maglesøhus tilbyder et sikkert, trygt og harmonisk miljø, hvor de unge kan trives og udvikle sig. Vi har fokus på at skabe en struktureret hverdag med klare rammer og rutiner.

Når det kommer til at vælge en anbringelse for børn og unge med psykiske og udviklingsmæssige vanskeligheder, er der flere grunde til at vælge Maglesøhus.

Vores personale er uddannet til at håndtere de vanskeligheder børnene og de unge har og arbejder hele tiden på at skabe et miljø, der giver barnet/den unge tillid til at være i relationer, være i forandringsprocesser og til at turde udvikle sig.

Med miljøterapeutisk støtte og gennem aktiviteter og individuelle mål, fokuserer vi på at børnene og de unge kommer i trivsel og udvikler sig henimod at blive mere selvbevidste, selvhjulpne og til at få tillid til at de kan få og bede om hjælp fra andre.

Vores fokus er på børnenes og de unges personlige og sociale udvikling 

unsplash